Alege piese auto Dezmo  originale, care nu fac rabat de la calitate. Prin alegerea larga de producatori si calitatea inalta a pieselor, garantam longevitate in folosire si siguranta maxima in timpul deplasarii cu automobilul.

Nu punem la dispozitie doar un catalog vast de piese auto originale second hand, ci si servicii impecabile de consiliere, ajutand in acest fel fiecare vizitator Dezmo sa beneficieze de o experienta cat mai placuta si sa ia, desigur, cele mai corecte decizii.

Daca masina ta nu mai functioneaza la parametri normali, te sfatuim sa achizitionezi piese auto Dezmo, verificate si testate de o echipa de mecanici calificati. Fiecare piesa ajunsa pe mana noastra este originala, provenita din masini dezmembrate la sediul Dezmo.

La noi, veti gasi intotdeauna piese de schimb intr-o stare tehnica foarte buna, indeplinind toate conditiile calitative, fara a pune in pericol siguranta ta si a circulatiei rutiere. Ne folosim de testere auto performante pentru a identifica corect problemele masinilor venite in parcul auto Dezmo si pentru a obtine ajutorul necesar in procesul de diagnoza.

Acceseaza site-ul Dezmo.ro, iar cu ajutorul optiunii de cautare poti identifica cu precizie piesele auto potrivite pentru masina ta. Consilierii nostri tehnici te vor contacta si vor verifica compatibilitatea produsului, urmand ca acesta sa fie livrat in cel mai scurt timp posibil, insotit de factura si de garantia de 90 de zile.

Piese auto Dezmo pentru masina ta

Am renuntat la cantitate si am facut pasi spre calitate. La Dezmo, calitatea invinge cantitatea, iar echipa noastra, cat si cei care ne trec pragul, au mereu de castigat pe termen indelungat. Clientii obisnuiesc sa aleaga o vlad cazino marca cu personalitate, astfel ca in parcul nostru de dezmembrari auto vei gasi piese second – hand pentru aproape toate marcile de masini celebre, la un raport calitate – pret extrem de avantajos.

Calitatea si preturile accesibile sunt principalele atuuri cu care ne mandrim atunci cand vine vorba de achizitionarea pieselor pentru masina ta. Optand pentru piese auto Dezmo, ai certitudinea unor produse bune, alese corect, cu ajutorul specialistilor, la preturi mult mai mici comparativ cu cele noi.

Feedback-ul clientilor Dezmo

Am castigat, in timp, un nume bun pe piata de profil, indeosebi datorita pieselor auto originale, de inalta calitate, la preturi imbatabile, precum si atentiei pe care o acordam satisfacerii prompte a nevoilor clientilor nostri.

Cu noi, ai certitudinea ca investesti corect. Nu o spunem noi, ci feedback-ul clientilor multumiti de produsele si serviciile magazinului online. Daca esti multumit de piesa primita si serviciile oferite, contribuie si tu la calitatea serviciilor noastre cu un calificativ sau un comentariu. Ne ajuta sa perseveram in activitatea noastra si ne impulsioneaza sa avem performante cat mai mari.