Fiabilitatea si eficienta unei masini se datoreaza, inainte de toate, calitatii pieselor auto. Daca acestea sunt slab calitative, esti nevoit sa faci mai multe drumuri la service si, implicit, sa cheltui mai multi bani. Piesele auto second hand comandate din parcul nostru de dezmembrari garanteaza siguranta originalitatii pentru care nu esti nevoi sa scoti din buzunar o mica avere. Un avantaj important al pieselor din dezmembrari consta in faptul ca, spre deosebire de piesele noi originale sau reperele aftermarket, acestea sunt disponibile imediat.

Daca in cazul unei piese de origine OEM comanda poate dura si o luna de zile, componentele auto recuperate sunt gata de livrare. Dispunem de sute de modele si componente din dezmembrari in parcul nostru cu piese auto Dezmo. Si pentru ca stim cat de important este sa gasesti in cel mai scurt timp piesa de care ai nevoie, incercam sa onoram orice comanda in 24/48 ore prin curierat rapid in toata tara. Daca piesa sau piesele achizitionate nu au fost corect identificate, daca prezinta defecte sau nu corespund nevoilor tale, in intervalul de 90 de zile in care beneficiezi de garantie permitem schimbarea acestora cu alte piese care sa indeplineasca criteriile solicitate. Dezmo ofera garantia rambursarii sumei achitate in cazul unui retur care nu va depasi 14 zile calendaristice, daca piesa nu indeplineste toate conditiile de calitate.

Acestea, insa, sunt cazuri extrem de rare. Mecanicii nostri auto calificati demonteaza cu grija piesele auto din dezmembrari, pe care, odata sortate, le testeaza amanuntit si le depoziteaza in conditii optime, ferite de intemperii. In plus, beneficiem de un soft super performant care ne ajuta in gestionarea corecta a stocurilor si identificarea piesei corecte, astfel incat sa evitam orice neplacere legata de calitatea pieselor sau livrarea lor. Scopul nostru este sa oferim clientului piese auto originale, nedeteriorate, la preturi accesibile.  In parcul auto comercializam o gama larga de piese second hand pe care le dezansamblam de pe autoturisme scoase din uz, le verificam si sortam in functie de categoria din care fac parte.

Comanda piese auto din dezmembrari online!

Acum e mult mai simplu sa obtii piesa dorita! Parcul de piese auto online elimina timpul pierdut si ofera facilitatea de a comanda piesa necesara la orice ora. In spatele parcului auto Dezmo se afla cunostintele vaste acumulate de membrii echipei noastre in ani de experienta in domeniul vanzarii de piese auto. Parcul nostru auto asigura furnizarea de piese auto originale, de la producatori renumiti, la preturi atractive, pentru o gama larga de automobile, acoperind prin volum si varietate toate nevoile de baza multimarca.

Prin comercializarea pieselor originale din dezmembrari, se asigura o calitate a reparatiei autovehiculului identica cu o reparatie folosind piese noi originale. Oricine poate profita de aceasta solutie avantajoasa. Cu atat mai mult cu cat numeroase piese nu au fost supuse deloc uzurii sau imbatranirii. Piesele de schimb reutilizate sunt piese controlate cu maxima atentie si sistematic stocate pe rafturile cu spatii speciale de depozitare cu piese auto sortate pe modele si ani de fabricatie. Prin utilizarea pieselor auto din dezmembrari se pot reduce considerabil cheltuielile de intretinere si de reparatie a masinii, contribuindu-se, in acelasi timp, la protectia mediului inconjurator, actiune in care echipa Dezmo se implica si o sustine in totalitate.