Dezmo te invita la un super CONCURS! Iti iubesti masina si visezi sa-i faci un upgrade? Intentionezi sa faci un retrofit la volanul masinii tale si sa te bucuri din plin de experienta sofatului? Castiga un retrofit la volan, cu piese in valoare de 1400 de lei (montaj inclus) , prin tragere la sorti! Concursul se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei, in perioada 11 octombrie – 17 octombrie 2020 inclusiv.

Specialistii Dezmo asigura modernizarea masinii tale in scopul cresterii performantelor si a fiabilitatii! Scrie-ne parerea ta despre magazinul online www.dezmembraru.ro intr-un comentariu, pana pe data de 17 octombrie 2020 (ora 23:59) , pentru a intra in cea mai palpitanta cursa pentru masina ta! Dupa-amiezile insorite de toamna sunt numai bune pentru calatorii. De ce sa nu o faci in siguranta, confort si incredere, la volanul unei masini ‘’fericite’’?

Poti castiga un RETROFIT la volan pentru Passat ul tau B6, cu piese in valoare de 1400 de lei, prin tragere la sorti. Noi punem la bataie toate piesele , tu trebuie doar sa te prezinti la montaj, specialistul este adus de noi .

Apreciem feedback-ul referitor la produsele si serviciile noastre! Orice informatie pe care o primim, orice sugestie sau parere despre facilitatile site-ului puse la dispozitie, despre ce e bine sau ce trebuie imbunatatit, ori despre ce ti-ai dori sa gasesti pe un site de dezmembrari piese auto, orice intrebari sau sfaturi ne vor ajuta sa imbunatatim continuu experienta cumparaturilor tale cu noi!

Ce trebuie sa faci pentru a participa?

1. Da like paginii noastre de facebook https://www.facebook.com/dezmembrariautobarlad1.

2. Da share public la postarea concursului.

3. Lasa-ne un comentariu in care sa ne spui ce parere ai despre site-ul nostru, ce iti place la el, ce ai vrea sa schimbam.

4. Tag-uieste 2 prieteni care folosesc piese din dezmembrari auto sau care sunt pasionati de retrofit!

Castigatorul va fi desemnat cu ajutorul motorului de selectie https://www.random.org/ , urmand sa fie anuntat pe data de 18 octombrie 2020, pe pagina noastra de Facebook. Mai multe detalii vei regasi pe blogul nostru.

Eligibilitate castigator

Doar persoana care indeplineste cele 4 conditii de participare la concurs va fi declarata castigatoare. In cazul in care se va extrage un participant care nu indeplineste toate conditiile concursului sau le indeplineste doar partial, acesta nu va fi considerat castigator si se va efectua o noua extragere.

Participarea la concurs nu este conditionata de achizitia vreunui produs.De asemenea, ne rezervam dreptul de a descalifica orice persoana care foloseste un limbaj neadecvat sau care aduce injurii asupra brand-ului nostru.

Livrarea premiilor

Dupa anuntarea castigatorului, acesta trebuie sa ne scrie un mesaj in privat, pe pagina oficiala, https://www.facebook.com/dezmembrariautobarlad1 , prin care sa ne informeze daca poate ajunge in ziua stabilita pentru montaj. Data instalarii retrofitului este pe 24 octombrie 2020, in Barlad, in parcul de dezmembrari DEZMEMBRARU .

Va dorim succes!