Centrul de dezmembrari Dezmo, situat in localitatea Barlad, judetul Vaslui, infiintat in anul 2020, este o societate in plina dezvoltare, comercializand piese provenite din dezmembrari auto, din dezmembrarea masinilor avariate ori scoase din circulatie.

Locatia noastra prezinta toate dotarile necesare, dispunand de platforme betonate, necesare diferitelor etape de lucru, precum zona de receptie a vehiculelor scoase din uz (VSU), zona de depozitare a VSU asupra carora nu s-a efectuat operatiunea de depoluare, zona de depozitare a VSU asupra carora s-a efectuat operatiunea de depoluare, zona de depozitare a pieselor rezultate din dezmembrare, etc.

Totodata, amplasarea parcului de dezmembrari corespunde prevederilor legale, pozitionarea acestuia fiind de asa natura incat sa nu lezeze activitatea celor care lucreaza sau locuiesc in zona. De asemenea, atelierul de dezmembrari auto implica accesul la un drum public.

Parcul de dezmembrari Dezmo gaseste cele mai bune solutii pentru clientul aflat in cautarea de piese second hand. Oferta noastra se adreseaza tuturor celor care apreciaza si doresc piese de inalta calitate, indiferent ca este vorba de persoane particulare, unitati service, dealeri si alte retele de vanzare.

sediul DEZMO

Suntem constienti de importanta reciclarii in aceasta industrie, precum si pentru planeta noastra, astfel ca este o prioritate pentru noi ca toate metalele si fluidele sa fie reciclate corespunzator. Cumparand piese auto reciclate de la Dezmo, Barlad, faceti partea dvs. de reciclare pentru planeta noastra.

Apeland la compania de dezmembrari Dezmo, obtineti beneficii importante pentru dvs. si mediu. Scopul nostru il reprezinta refolosirea pieselor auto prin reconditionare, adunarea si stocarea materialelor care intra in componenta vehiculelor vechi – metal, sticla, hartie, plastic, echipamente electronice, textile, uleiuri uzate – si folosirea acestora cat mai eficient din punct de vedere economic.

Prin vanzarea de piese second hand, am reusit sa implementam cea mai eficienta forma de reciclare, prin refolosirea unei componente gata asamblate in vederea incorporarii intr-un mecanism nou. De exemplu: reutilizarea/refolosirea pieselor auto si componentelor provenite din dezmembrarea vehiculelor scoase prematur din uz la autovehiculele noi pe linia de montaj ori la autovehiculul personal.

Procentul mic de reciclare al materialelor din tara a dat startul programului RABLA, prin care sunt adunate si stocate autovehicule uzate mai vechi. Pentru ca la baza afacerii stau princiile reciclarii, dezmembrarea masinilor si vanzarea pieselor pentru refolosire,  in centrul nostru de colectare ajung inclusiv masini pentru programul RABLA, dintre care o parte din ele intra la dezmembrat. Reducem, astfel, nivelul de poluare, ceea ce inseamna un real succes pentru echipa noastra.

Dezmo dispune de un spatiu de luru amenajat corespunzator, dotat cu zona de primire si inregistrare a documentelor ce privesc gestionarea vehiculelor scoase din uz si zona de depozitare preliminara a vehiculelor care nu au fost tratate prealabil.

Inainte de a fi tratate, vehiculele scoase din uz sunt depozitate pe platforme betonate, evitandu-se astfel contaminarea solului sau a panzei freatice. In zona de depoluare, operatorul nostru efectueaza cu prioritate operatiunile de depoluare necesare. Dupa operatiunea de depoluare, urmeaza dezmembrarea celorlalte componente precum diferite piese, elemente de caroserii si diferite accesorii, in zona de dezmembrare.

Dispunem de spatii adecvate in vederea pastrarii in conditii corespunzatoare a partilor reutilizabile care nu contin fluide, de spatii impermeabile (betonate) pentru partile reutilizabile ce contin fluide, precum si de o zona de stocare a deseurilor solide pentru reciclare si valorificare energetica. Totodata, in ceea ce priveste zona de depozitare a vehiculelor depoluate, centrul de dezmembrari Dezmo este dotat cu o zona de stocare a deseurilor fluide pentru reciclare/valorificare energetica/eliminare. Toate acest operatiuni sunt indeplinite cu succes de catre un personal calificat, fara a pune in pericol sanatatea umana si fara a dauna mediului.

birouri DEZMO

Inainte de a fi pozate si dezmembrate, toate masinile sunt curatate. Angajatii nostri lucreaza la foc continuu pentru dezasamblarea masinii totale, urmand ca ulterior fiecare piesa sa fie etichetata si depozitata intr-un loc special. Atunci cand un client doreste sa o achizitioneze, operatorul de la centrul telefonic face o cautare si gaseste imediat in sistem piesa, localizand-o in cateva minute. Softul super performant ne ajuta in gestionarea corecta a stocurilor, astfel incat toate produsele de pe site care apar ca fiind disponibile sa existe in stoc.

Am introdus conceptul de ‘’ambalaje ecologice’’, prin intermediul carora contribuim la protejarea mediului inconjurator. Ambalajele folosite la impachetare sunt produse din materiale care ulterior pot fi reciclate, depozitate ori distruse, fara a periclita mediul ambient.

Simbolurile ECO (Bucla Moebius – simbolul international al reciclarii) ce se regasesc pe ambalaje sunt formate din trei sageti de culoare verde care formeaza un dreptunghi, fiecare sageata reprezentand un pas al procesului de reciclare: colectare si procesare; prelucrare; cumparare produse reciclate.