Intrebari frecvente

1. Cum se dezmembreaza o masina?

Masinile care intra in centrul nostru de dezmembrari sunt verificate inainte de a incepe procesul dezmembrarii. Partile vizuale care nu pot fi vandute sunt eliminate astfel incat stim ca produsele rezultate sunt in buna stare. Piesele care nu se pot verifica vizual sunt testate pe bancuri de proba.

Mecanicii nostri extrag piesele de pe masina ce urmeaza a fi dezmembrata dupa o retata special creata pentru fiecare masina care intra in parcul nostru.

2. Care sunt piesele pe care le punem spre vanzare?

Lista pieselor pe care le punem in vanzare variaza in functie de masina, anul fabricatiei si defectele pe care le are.

3. Cum sunt testate piesele din dezmembrari?

Piesele sunt inspectate in prima faza vizual. Dupa care, in functie de specificul piesei, ea merge mai departe la testare. De exemplu, injectoarele sunt verificate pe bancul de probe injectoare. Fiecare piesa pe care o verificam trece prin diferite etape, astfel ca suntem 100% siguri ca ele functioneaza atunci cand sunt puse spre vanzare.

4. Sunt piesele din dezmembrari originale?

Vindem doar piesele originale care sunt pe respectiva masina. Daca este o piesa after market, ea nu ajunge pe website la vanazare.

5. Care ar fi avantajul pieselor din dezmembrari?

In primul rand pretul. Pretul este mult mai mic decat o piesa originala noua.

In al doilea rand calitatea. Credem ca o piesa originala din dezmembrari este superioara uneia after market noua.

6. Livrarea pieselor este in toata tara?

Sigur. Livrarea pieselor din dezmembrari se face cu firma de curierat rapida, astfel puteti avea piesa la usa dumneavoastra intre 24-48 de ore.

7. Aducem masini pentru dezmembrat la cerere?

Din pacate nu. Nu aducem masini pentru dezmembrat la cerere. Toate masinile pe care le dezmembram sunt planificate in avans, astfel incat putem sa ne facem un stoc necesar pentru a fi vandut.

8. De unde sunt achizitionate masinile pe care le dezmembram?

Masinile achizitionate pentru a fi dezmembrate provind din mai multe surse:

1.      Sistemul National de asigurari – de aici luam masini avariate direct de la asiguratorii care considera prea costisitoare reparatia masinii.

2.      Site uri de licitatii masini – suntem prezenti pe foarte multe website uri de licitatii de unde luam masinile care urmeaza a fi dezmembrate

9. Cum stiu ca piesa din dezmembrari este functionala?

Stim noi sigur ca piesa este functionala. Dupa cum am precizat mai sus, orice piesa care este pusa pe website-ul nostru este verificata inainte de a fi pusa spre vanzare.

Daca totusi comandati o piesa care nu functioneaza, se poate face retur in 14 zile lucratoare.

10. Oferiti garantie de 90 zile?

Suntem asa de siguri de piesele noastra incat oferim garantie de 90 zile pentru orice piesa achizitionata de pe dezmo.ro

11. Aduceti masini cu volan pe dreapta pentru a le dezmembra?

Da. Avem si modele de masini cu volan pe dreapta, insa nu vindem piese care nu se potrivesc pe masinile cu volan pe partea stanga.

12. Cum pot comanda piese de pe site?

Este foarte usor sa comandati piese direct de pe site. Adaugati produsul dorit in cos, apasati finalizare comanda, introduceti datele de livrare si piesa este mai aproape de dumneavoastra.

Atunci cand comandati piesa dorita direct de pe website, aveti diferite reduceri. Pentru lista complete de reduceri va rugam accesati https://dezmembraru.ro

13. Pot comanda telefonic piese din dezmembrari?

Sigur ca da. Consultantii nostrii sunt disponibili de Luni-Vineri intre 09:00-17:00 si Sambata 09:00-13:00. Daca sunati inafara orelor de program, veti fi contactat a doua zi de unul dintre colegii nostrii.