Pentru a scapa de masina uzata rapid si pentru a contribui la reducerea nivelului de poluare, o puteti aduce la centrul de dezmembrari  Dezmo. Va numarati printre clientii pieselor auto din dezmembrari si sunteti interesat/a de procesul prin care se dezmembreaza o masina? Dezmo va impartaseste procesul de lucru in urma caruia piesele auto provenite din dezmembrari ajung pe raft, pentru a fi livrate apoi in cel mai scurt tmp posibil clientilor nostri din toata tara.

Procesul dezmembrarii incepe cu depoluarea masinii, prin eliminarea lichidelor si a sistemelor de siguranta. Se curata masina si se depoziteaza in curte, urmand ca echipa de mecanici sa dezmembreze motorul, transmisia, toate elementele de mecanica, de suspensie si franare, tot ce este la interior si toate piesele de caroserie. Piesele rezultate sunt impartite apoi pe categorii, pentru ca ulterior acestea sa fie identificate, verificate si introduse in gestiunea pieselor.

Dupa dezmembrarea autovehiculului in parti componente, ne concentram pe identificarea pieselor si verificarea minutioasa a acestora din punct de vedere tehnic. Piese precum motoare si cutii de viteza necesita masuri speciale de depozitare, fiind pastrate in hala si ambalate corespunzator. Acestea sunt depuse in spatii inchise, pentru a le proteja de umezeala si praf. Echipa Dezmo verifica in prealabil orificiile comunicante cu motorul, urmarind inlaturarea posibilelor impuritati. Si piesele de suspensie sunt verificate si stocate in suporti care le asigura protectie fata de factorii externi.

Gestiunea pieselor din dezmembrari este un avantaj cu care ne mandrim. Dezmo Dezmembrari vine in ajutorul clientilor sai cu mii de piese in stoc, organizate cu atentie pe grupe de produse, precum motoare, cutii de viteza, elemente de iluminat, suspensii, parti de caroserie, parti mecanice, scaune, radiatoare si nu numai. Oferim piese originale de inalta calitate provenite din dezmembrari, factura si garantie pentru fiecare piesa, si contribuim totodata la salvarea mediului prin reciclare.

Dezmembrare Motor DEZMO

Suntem o companie fiabila de dezmembrari , oferind o gama larga de piese de schimb originale, folosite pentru diferite marci si modele auto. Echipa noastra de mecanici dezmembreaza autoturismul, incercand sa recupereze orice piese care nu prezinta urme de uzare si care se considera ca mai pot fi folosite: piese mici, parti componente ale motorului, alte piese de sub capota, oglinzi, stergatoare si orice componenta ce poate fi refolosita si care poate functiona in stare buna.

Doar mecanicii nostri cu experienta vasta in domeniu vor decide daca anumite componente pot fi refolosite. Tot ce tine de motor, de sistemul de franare, de distributie si alte piese de acest gen este luat in serios  si nimic nu poate fi lasat la voia intamplarii. La Dezmo, nu exista nicio urma de indoiala cu privire la posibilitatea de a mai utiliza sau nu o piesa.

Dupa ce mecanicul nostru decide care sunt piesele ce pot fi refolosite, ele ajung pe piata de piese auto second-hand, fiind vandute cu un pret mai redus decat cele noi. Pentru ca au fost evaluate de un specialist ca fiind sigure si pentru ca au un pret mai scazut, piesele auto din dezmembrari se vand foarte bine, iar tot mai multe persoane devin interesate de aceasta alternativa profitabila.

Tinem inventarul in birouri, in ceea ce priveste componentele utilizate de fiecare masina, precum si localizarea masinii in curte.  Dezmo detine sisteme informatizate de inventar, cu ajutorul carora poate culege, administra si analiza informatii concrete, atat la nivelul contabilitatii financiare, cat si a celei de gestiune.

Cu o echipa dedicata in furnizarea de piese auto si repararea pieselor de schimb, va putem oferi piese originale de calitate. Indepartam cu grija piesele de masini uzate, asigurandu-ne ca piesele auto salvate si reconditionate pot fi folosite din nou.