Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda, unde va trebui sa completati:

̶   Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid cu Deschidere la livrare/Transport prin curier rapid  metoda clasica);

̶   Datele comenzii (Nume si prenume, Adresa completa);

̶   Metoda de plata (Numerar Cash la livrarea coletului/prin CARD/prin transfer bancar).

Cumpararea produselor din magazinul Dezmo.ro se poate face online, telefonic sau prin email.

Dupa plasarea comenzii pe site, veti fi contactat(a) de catre echipa Dezmo pentru a vi se confirma telefonic comanda si pentru a va informa data aproximativa a livrarii.  Se curata piesa, iar in urma informatiilor primite de la potentialul comparator, se stabileste dimensiunea acesteia.

Pentru a asigura calitatea si integritatea produselor in timpul transportului, Dezmo opteaza pentru impachetarea in cutii de carton. Sistemul de impachetare pentru transport este format din ambalajul propriu-zis al produsului, sistemul de fixare din interiorul mijlocului de transport si operatiunile de protectie asigurate impotriva influentelor mecanice, climatice si biologice.

Orice piesa auto este ambalata corespunzator, in cutii de carton, este insotita de banda scoci personalizata si este, de asemenea asigurata pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Produsele Dezmo sunt livrate in ambalaj sigur, sigilat PREMIUM.

La impachetarea produselor, sunt folosite doar ambalaje ecologice (carton reciclat), produse din materiale care ulterior pot fi reciclate, depozitate sau distruse. Dezmo asigura  ambalarea, marcarea si etichetarea marfii, astfel incat aceasta sa nu sufere modificari pe parcursul operatiunilor de transport si manipulare.

Pentru ambalarea produselor, sunt utilizate cutii de carton reciclabil special pentru colete, pe masura piesei auto din interiorul acestora. Continutul este bine pozitionat, fara goluri, completat cu fasii de carton reciclat, pentru conditii optime de livrare.

Cutiile mari confectionate din carton reciclat constituie o solutie ieftina, moderna si ecologica pentru ambalarea si protejarea pe toata durata transportului a produselor voluminoase. Sunt ideale pentru impachetarea produselor dificil de stivuit, foarte grele, de dimensiuni mari.

Coletele sunt etichetate cu toate informatiile necesare pentru identificarea acestora in timpul transportului, astfel incat acestea ele sa ajunga la destinatar in conditii maxime de siguranta. Aceste informatii vor include adresa destinatarului coletului, adresa expeditorului, precum si simboluri specifice pentru manipulare si tipul produselor tansportate.

In cazul in care tipul marfii necesita manipularea intr-un anumit mod sau plasarea intr-o anumita pozitie, ambalajul va fi marcat cu simboluri de manipulare sau de avertizare. O astfel de marcare completa si corecta a ambalajului previne accidentele si proasta manipulare ce pot compromite integritatea produsului.

Produsele comandate online sunt livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid Nemo Express, in toata tara. Toate piesele provenite din dezmembrari sunt testate si sunt vandute cu garantie si factura. Prin rutele acoperite de distribuitia nationala Nemo Express, puteti beneficia de livrare rapida, in 24 – 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Toate piesele Dezmo intrunesc conditiile calitative, fara a pune in pericol siguranta circulatiei. Suntem intotdeauna pregatiti sa livram piesele oriunde in tara, pentru a onora cu succes comenzile clientilor nostri.