Schimba farurile masinii tale daca intalnesti aceste semne

Farurile vehiculului tau reprezinta o componenta extrem de importanta a sistemului de iluminare. Acestea joaca un rol esential pentru iluminarea drumului pe timp de noapte sau cand conduci pe ploaie sau ninsori.

Poti achizitiona oricand faruri din dezmembrari, second-hand, originale, verificate si testate, la preturi corecte, care iti pot garanta cele mai bune performante pentru o iluminare puternica, eficienta.

De unde stii daca farurile tale necesita o inlocuire? Urmatoarele semne te avertizeaza cu privire la schimbarea lor, mai degraba decat la o reparatie.

1. Lumini care palpaie

Daca farurile palpaie in mod regulat sau produc o lumina neuniforma, problema se poate datora defectiunilor de conexiuni electrici din sistem, cablajului defect sau unei alte probleme interne a masinii. In unele cazuri, palpairea poate rezulta si din becuri defecte, care se ard treptat.

In orice caz, este recomandata vizita la un mecanic, pentru a determina cauza problemei. In cazul in care folosesti faruri cu halogen sau xenon, este posibil sa poti scapa cu o simpla inlocuire a becului. Dar daca farurile sunt cu LED-uri, poate fi necesara inlocuirea intregului ansamblu.

In functie de tipul de vehicul detinut, farurile noi vin cu preturi ridicate. Pentru a-ti mai salva din buget si economisi bani, ai putea lua in considerare achizitionarea unor faruri din dezmembrari, originale, insotite de garantia calitatii, la preturi mult mai convenabile.

2. Iluminare mai slaba decat de obicei

Stii cat de stralucitoare sunt farurile masinii tale in mod normal, asa ca, daca par mai slabe decat de obicei, nu ignora acest semn. In cel mai bun caz, ar putea exista o problema cu becul, care poate fi remediata rapid prin scoaterea si reinstalarea sa.

In caz contrar, este posibil sa ai de-a face cu o problema de cablare, cum ar fi un fir de impamantare deteriorat sau o conexiune corodata. Pentru a afla ce se intampla, incearca mai intai sa inlocuiesti becul (daca nu ai LED-uri ). Daca acest lucru nu remediaza problema, mergi cu masina la un expert care poate determina daca este necesara schimbarea farurilor.

3. Fara faze lungi

Daca luminile diurne si farurile obisnuite functioneaza, dar fazele lungi refuza sa se aprinda, este posibil sa ai o problema cu cablarea sau siguranta, ambele necesitand schimbarea farului. Roaga un expert sa inspecteze intreg ansamblul si cablajul pentru a identifica problema.

Daca vei avea nevoie de faruri noi, este posibil sa obtii cea mai buna oferta consultand ofertele din dezmembrari auto online, cu atat mai mult cu cat detii un model de masina cunoscut. Oferta parcului auto second-hand Dezmembraru iti sta la dispozitie cu o gama extinsa de faruri din dezmembrari,  demontante, inspectate si gata pentru a fi livrate cu garantie. Optional, poti solicita poze suplimentare cu piesele dorite, astfel incat sa benefiezi de o potrivire sigura odata cu schimbarea farurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *